tiistai 4. lokakuuta 2016

PAUL MITCHELL Awapuhi-hoito



Awapuhi Wild Ginger
Kuva: https://www.kcprofessional.fi/fi/paul-mitchell/awapuhi-wild-ginger
PAUL MITCHELL Awapuhi-hoito on sarja, jonka laadukkaat ainesosat tehokosteuttavat ja korjaavat vaurioituneita hiuksia. Hoitokäsittely vahvistaa ja korjaa hiuksia jopa 80%. Sarja sopii myös värikäsitellyille hiuksille. Awapuhi tuotteissa on syväkosteuttava Awapuhi-inkiväärikasviuute ja lisäksi KeraTriplex-yhdiste, joka sisältää kolmea eri keratiinia jotka korjaavat ja jälleenrakentavat hiuksia tehokkaasti. Tuotteissa käytetty Awapuhi-inkiväärikasvi tuotetaan Paul Mitchellin luomuviljelmällä Havaijilla joka toimii aurinkoenergialla.

KeraTriplex-hoitoampullin sisältämä keratiiniproteiini imeytyy hiukseen korjaten ja silottaen vaurioituneet hiukset.

Keratin Cream Rinse-hoitoaine on tarkoitettu normaaleille hiuksille joille riittää miedompi hoito.

Keratin Cream Rinse Repair-hoitoaine on hieman käsitellyille hiuksille.

Keratin Intensive-hoitoaine on erittäin vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille. Se tunkeutuu syvälle hiuksen rakenteeseen kosteuttaen ja antaen kiiltoa. Käsittely hoitaa ja korjaa hiuksen rakennetta välittömästi. Keratin Intensive-hoitoaineen kanssa suositellaan käytettävän KeraTriplex-hoitoampullia.

Hoito

Aloita hoito analysoimalla hiuspohja ja hiukset. Kastele hiukset hyvin ja pese  hiukset Moisturizing Lather Shampoolla. Jos hiukset ovat likaiset, ne pestään kahteen kertaan shampoolla. Shampoo on erittäin riittoisaa joten vain pieni määrä riittää.
Pesun jälkeen hiukset pyyhekuivataan kunnolla ja hiusten pituuksiin ja latvoihin laitetaan mahdollisesti KeraTriplex-hoitoampulli ja hiukset kääritään pyyhkeeseen. Hoitoampullin annetaan vaikuttaa n. 5min.
Kun hoitoampulli on vaikuttanut 5min, hiuksiin levitetään valittu hoitoaine värinlevitystaktiikalla. Hiuksiin tehdään ristipäänjako, hoitoaine levitetään ensin juureen ja sitten noin. 1cm paksuisiin osiin pituuksiin ja latvoihin. Kun hoitoaine on levitetty kaikkialle annetaan sen vaikuttaa noin.10min esim. höyrykoneessa. Hiukset emulgoidaan ja huuhdellaan huolellisesti.
 



Keratin Cream Rinse, Keratin Cream Rinse Repair ja Moisturizing Lather Shampoo



Keratin Intensive Treatment-hoitoaineet sekä KeraTriplex-tehohoitoampulli 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti