keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Haudehoito

Haudehoito on hoito jossa käsitellään hiuspohjaa ja vaurioitunutta hiusta lämmön, hieronnan ja haudehoitoaineen avulla. Haudehoidolla korjataan vaurioitunutta hiusta, ylläpidetään hiusten kuntoa ja pyritään ennaltaehkäisemään mahdollisia tulevia vaurioita.

Spring Haarkur Packung-hoitonaamio suojaa hiusta ja hoitaa vaurioitunutta hiusta. Tuote sisältää hevosen luuytimen uutetta, joka hoitaa hiusta ja on erittäin hyvä valinta vaurioituneille ja huokoisille hiuksille.

Spring-Style Intensiv-Haarkur Aloe Vera-hoitonaamio on Aloe vera hoito joka parantaa hiuspohjan ja hiusten kuntoa kosteuttaen ja hoitaen. Lopputulos on pehmeä, silkkinen ja kiiltävä.

Spring-I-Ness Creme Haarkur Elastin-hoitonaamio on kuiville ja huokoisille hiuksille tarkoitettu hoito. Tuote ravitsee kuivaa hiusta juuresta latvaan. Antaa hiuksille pehmeän ja silkkisen lopputuloksen.

PESU JA HOITO

Laita asiakkaalle niskaliina ja kappa. Selvitä hiukset ja pese ne syväpuhdistavalla shampoolla. Jos hiukset ovat likaiset, täytyy ne pestä kahteen kertaan. Shampoo pesun jälkeen älä käytä hoitoainetta.
Pyyhekuivaa hiukset ja analysoi hiuspohja ja hiukset. Valitse sopiva hoitonaamio. Hiukset selvitetään ja tehdään ristipäänjakaus ennen kuin ainetta ruvetaan levittämään hiuksiin. Spring-tuotteen valmistaja suosittelee sekoitussuhdetta 1:1, eli 1 kauhallinen hoitonaamiota ja 1 kauhallinen kuumaa/lämmintä vettä. Sekoita hoitonaamio ja vesi kulhossa ja laita toiseen kulhoon kuumaa vettä ja hoitonaamio kulho sen päälle.
Tuote levitetään värinlevitystaktiikalla. Aloitetaan ristipäänjakauksesta levittämällä tyveen. Sen jälkeen aloitetaan levitys noin. 1cm paksuisilla osioilla juuresta latvaan. Kun hoitonaamio on levitetty koko päähän, asiakkaan hiuspohjaa hierotaan vähintään 10min.
Hieronnan jälkeen asiakkaalle laitetaan joko höyrykone tai lämpösäteilijä. Annetaan vaikuttaa lämmössä 10-20min jonka jälkeen emulgoidaan ja huuhdellaan huolella.


Syväpuhdistava shampoo, Spring-Style Intensiv-Haarkur Aloe Vera hoitonaamio, Spring-I-Ness Creme Haarkur Elastin hoitonaamio, värisivellin, 4 klipsua, 2 värikulhoa, selvityskampa, värinsuojausliina

Höyrykone
Hoitonaamion levitys värinlevitystekniikalla
Hiusten pesu
Ristipäänjakaus

2 kommenttia: