tiistai 4. lokakuuta 2016

L´ORÉAL PRO FIBER-HOITO

Pro Fiber jälleenrakentaa hiuksia sisältäpäin ja se on uudelleenaktivoitava hiustenhoito. Hoito alkaa kun kampaaja määrittelee hiusten vaurioitumisen asteen Pro Fiber-diagnosointimenetelmällä, jonka saa ladattua esim. puhelimeen tai tablettiin. Diagnoosi kyselee asiakkaalta miten hän käsittelee hiuksiaan esim. onko hiukset värikäsitellyt. Kun diagnoosi on valmis, sovellus antaa tuloksen jonka mukaan valitaan sopiva tuote hiuksille. Diagnoosin voi myös tehdä kampaaja ilman Pro Fiber sovellusta.


Pro Fiber-tuotesarjassa on kolme tuotetta hiusten vaurioitumisen mukaan.

Rectify on tarkoitettu normaaleille hiuksille ennaltaehkäisemään vaurioitumista, mutta se sopii myös kaikille hiuksille. Restore on kuiville ja karheille hiuksille. Restruct on tarkoitettu erittäin vaurioituneille hiuksille, jotka tarvitsevat tehokasta hoitoa.


Hoidon alkaessa asiakkaalle laitetaan niskaliina sekä kappa ja hiukset kammataan selviksi. Selvityksen jälkeen ohjataan asiakas pesupaikalle.





Shampoot


Hiusnaamio



Hoitoampulli




 

 HOITO

Pesupaikalla kastellaan asiakkaan hiukset kauttaaltaan märiksi,jonka jälkeen pestään hiukset valitulla shampoolla kaksi kertaa. Ensimmäinen pesukerta puhdistaa hiukset ja toinen pesukerta hoitaa hiuksia. Hiukset huuhdellaan huolella ettei shampoota jää hiuksiin, muuten hoitotuotteet eivät toimi halutulla tavalla.

Shampoo pesun jälkeen hiuksiin laitetaan valittu hoitoampulli,joka levitetään hiusten latvoihin sekä pituuksiin. Ampullia ei pestä pois ennen naamiota. Ampullin levityksen jälkeen hiuksiin laitetaan naamio jonka vaikutusaika on 5min. Naamion vaikuttava ainesosa on Aptyl-100. Vaikutusajan jälkeen hiuksiin laitetaan hieman vettä ja hierotaan, eli emulgoidaan. Emulgoinnin jälkeen hiukset pestään huolella.






 



Hoidon jälkeen hiukset ovat kuin uudet, eikä vaurioita näy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti